Având în vedere nivelul curent al precipitațiilor, compania estimează tranzacționarea a 250.000 de tone de cereale în anul următor. Agro Oil Service, companie cu capital integral românesc, s-a făcut remarcată în piață prin seriozitatea și profesionalismul serviciilor oferite partenerilor.  Cu o activitate complexă și completă în ceea ce privește produsele și serviciile oferite, compania își concentrează operațiunile pe achiziționarea și comercializarea cerealelor și plantelor tehnice, precum și pe distribuția semințelor de cereale, a plantelor tehnice și furajere, a pesticidelor și îngrășămintelor chimice. Pe lângă acestea, compania oferă și servicii pentru transportul auto al cerealelor. Agro Oil Service își desfășoară activitatea în raza județelor Ialomița, Călărași, Brăila, Buzău, Constanța și Tulcea, acoperind cu succes și alte zone limitrofe.

După un 2019 remarcabil, anul trecut compania s-a confruntat cu două probleme majore – seceta și pandemia de coronavirus. Deși situația extremă generată de pandemie a lăsat urme la nivel individual, la nivel de business impactul nu a fost foarte important pentru Agro Oil Service.

Totuși, compania, în calitate de integrator de servicii în agribusiness, a fost afectată de seceta pedologică extremă care a lovit Sud-Estul României, zonă în care își desfășoară activitatea. Deficitul de apă din sol a fost uriaș, iar lipsa precipitațiilor a accentuat problemele. …

Citeste tot articolul >>

Sursa:
https://jurnaluldeafaceri.ro/agro-oil-service-investeste-in-marirea-capacitatii-de-depozitare/